شغل من

برای خرید دوره نیازی به ساخت حساب کاربری نیست

حساب کاربری برای خریداران به صورت اتوماتیک در حین فرآیند خرید ایجاد می شود

آموزش جامع گرویتی فرم

آموزش جامع گرویتی فرم

 سلام طاهری هستم مدیر سایت شغل من : اگر فکر کردید با چند تا جمله انگیزشی و یا پکیج های رویافروشی میتوانید در بهترین شرکت ها استخدام شوید و یا یک کسب و کار برای خودتان راه اندازی کنید، سخت در اشتباه هستید. تا زمانی که تخصص و مهارت اجرایی نداشته باشید خواسته های شما همیشه به عنوان یک آرزو باقی میماند.

 دوره آموزشی شغل من تخصص و مهارت اجرایی را به بهترین شکل ممکن به شما آموزش می دهد. سرفصل های دوره آموزشی را می توانید در سایت شغل من مشاهده کنید. بعید میدانم بتوانید دوره ای را بیابید که چنین سرفصل هایی داشته باشد و قیمت آن هم بسیار پایین باشد. برای خرید و دانلود  دوره آموزشی شغل من کلیک کنید.

آموزش جامع گرویتی فرم

  به صورت پیش فرض فرم ساز در وردپرس نیست. البته میتوانید برگه درست کنید و یک سری اطلاعات را از کاربر بخواهید ولی مثل فرم ساز گرویتی نیست.

  • انواع فرم تماس با ما، رزرو وقت، فرم ثبت نام، درگاه پرداخت، انتقاد و پیشنهاد، ثبت شکایت، استخدام، فرم ثبت سفارش، فرم خبرنامه، فرم ارسال نوشته، فرم چند مرحله ای، فرم دریافت نمایندگی و غیره …. را می توانید با گرویتی فرم بسازید.
  • ویژگی ها زمانبندی فرم،ساخت فرم شرطی، سفارشی سازی فرم،ساخت فرم بدون کد نویسی،فرم آپلود فایل،فرم ثبت سفارش آنلاین،سایت فرم خبرنامه و…..
  • مزایا ریسپانسیو، کد کپچا، ساخت فرم چند صفحه ای، ساخت فرم به صورت نامحدود، افزونه های متعدد و….
  • دلایل برتری: طراحی فرم های پیشرفته، امکان ساخت فرم چند مرحله ای، ایجاد محدودیت در فرم ها، اتصال به ووکامرس، افزودن انواع فیلد در فرم وردپرس، امکان اتصال به درگاه، قابلیت ایجاد محدودیت در پرکردن تعداد فرم ها، قابلیت ساخت فرم شرطی در وردپرس برای انواع فیلدها، امکان استفاده از انواع فیلدهای محاسبه گر(ریاضی، وزنی و.. )، امکان ساخت فرم در وردپرس با قابلیت کد رهگیری گراویتی فرم.

نصب  افزونه گرویتی فرم

اول gravity form  را نصب میکنیم (مطابق با آموزش هایی که در مورد نصب افزونه دادیم) و بعد متناسب با نیاز Extensions هایی که برای این افزونه ساخته شده را نصب می کنیم. Extensions ها امکاناتی را به افزونه گرویتی فرم اضافه می کنند که قابلیت های آن بیشتر شود. اگر از جای معتبر این افزونه را تهیه کنید معمولا Extensions ها را به همراه افزونه در اختیار شما قرار می دهند.

بخش تنظیمات افزونه گرویتی فرم

  •  فرم ها /  تنظیمات / تنظیمات :  Css پیش فرض خروجی فعال باشد.
  • واحد پول را زمانی استفاده میکنیم که بخواهیم از این افزونه برای درگاه پرداخت استفاده کنیم در اینجا باید فارسی ساز را استفاده کنیم. نکته: برای واحد پول ملی ایران و کد ملی باید گراویتی فرم فارسی را از مخزن نصب کنیم.
  • گزارشات را اگر نیاز داشتید فعال کنید.
  • بروزرسانی خودکار رو غیر فعال میکنیم.
  • خدمات بدون تداخل غیر فعال باشد.( اگر از لحاظ نمایش مشکل و تداخلی ندارید بزارید غیرفعال باشد ).
  • ادغام akismet فعال باشد.
  • خروجی html  این گزینه را اگر فعال کنیم به صورت پیش فرض وقتی میخواهیم خروجی بگیریم قسمت html هم تو خروجی قرا می گیرد.
  • کپچا: فرم ها  /تنظیمات / ریکپچا.
  • برای توسعه دهندگان: فرم ها / تنظیمات /  rest API
  • بعد از اینکه فرمی را پر کردیم و گزینه ارسال فرم را کلیک کردیم، یک پیام دریافت می کنیم که برای تغییر متن این پیام می توانیم از قسمت فرم ها / تنظیمات / تائیدیه ها /  متن آن را تغییر دهیم. هم چنین نوع تائیدیه را از حالت نوشته می توانیم روی صفحه بزاریم تا کاربر به صفحه ای برود که ما قبلا طراحی کردیم.
  • برای تغییر عنوان روی دکمه از قسمت فرم ها / تنظیمات / تنظیمات فرم /  عنوان آن را تغییر می دهیم.
  • برای دریافت اطلاعیه می توانیم از قسمت تنظیمات / اطلاعیه ها /  مشخص کنیم که به چه صورت به ما اطلاع رسانی بشود.
  • فعالسازی کپچا گوگل برای استفاده در فرم ها: فرم ها /  تنظیمات / ریکپچا / از ورژن 2 استفاده کنید چون سرویس جدید برای ما بخاطر تحریم مشکل دارد/ در گوگل میزنیم google reCAPTCHA / یا این آدرس را وارد می کنیم   google.com/recaptcha/admin/createسپس با جیمیل خودمان وارد سایت میشویم  sign in-google account. / در بخش lable ادرس سایت / ورژن 2 را انتخاب /  و حالا تیک گزینه Im not a robot….. را میزنیم / حالا پایین نام دامنه / تیک accept  the… / بعد submit / اکنون دو کلید را کپی و در ریکپچا خودمان قرار میدهیم و تیک چک باکس را هم میزنیم. اکنون در فرم فیلد کپچا را می توانیم اضافه کنیم . کپچا در فیلد پیشرفته وجود دارد. نکته:  مثل همین توضیحات بالا عمل کنید و از گوگل اقدام کنید. دقت داشته باشید که از داخل خود تنظیمات روی لینک برای فعالسازی ریکپچا اقدام نکنید چون ورژن جدید کمی مشکل دارد.

محدودیت گذاری فرم ها با گرویتی فرم

روی فرم مد نظر قرار میگیریم /  تنظیمات فرم/ محدودیت ها /

  • محدودیت تعداد ورودی: در اینجا میتوانیم کل ورودی ها را مشخص کنیم.( مثلا ظرفیت برای 20 بار باشد).
  • محدودیت زمان در قسمت برنامه فرم : تاریخ را مشخص میکنیم. میتوانیم مشخص کنیم که اول ورود داشته باشن و بعد فرم را ببینند. 
  • نکته: اگر محصولات زیادی نداریم میتوانیم به جای ووکامرس از گرویتی فرم استفاده کنیم. همانطور که در بالا عنوان شد ما می توانیم انواع فرم ها را ایجاد کنیم. میتوانیم فرم پرداخت طراحی کنیم و آن را متصل کنیم به درگاه پرداخت.

درون ریزی و برون بری با گرویتی فرم

برای این کار می توانید از این قسمت اقدام کنید: در قسمت فرم ها / برون بری ورودی ها / انتخاب فرم /  با فرمت CSV برای اکسل خروجی میدهد / حتی میتوانید فیلدهای خاصی یا تاریخ خاصی را در نظر بگیرید. اگر فرمی را درون ریزی کردید حتما در برگه مد نظر فرم را فراخوانی کنید.

نحوه طراحی با افزونه گرویتی فرم

در این بخش متناسب با سلیقه می توانید از فیلدهای استاندارد، فیلدهای پیشرفته و … استفاده کنید و انواع فرم ها را برای خود ایجاد کنید. در این قسمت باید یک فرم جدید ایجاد کنید و یک نام برای آن در نظر بگیرید و سپس از المان های زیر متناسب با سلیقه خود استفاده کنید.

  • دکمه رادیویی: فرق دکمه رادیویی با چک باکس در این است که در اینجا فقط می توانید یک گزینه را انتخاب کنید.
  • بخش: به عنوان جدا کننده استفاده میشود.
  • صفحه: زمانی کاربرد داردکه می خواهیم فرم های مرحله ای درست کنیم. هر تعدادی که بخوایم میتوانیم صفحه اضافه کنیم و در قسمت شکستن صفحه روی + کلیک میکنیم.
  • فیلد پست : می توانیم یک فرم بسازیم و از افراد مختلف بخواهیم که مقاله های خود را به این شکل برای ما ارسال کنند.
  • در قسمت فیلدهای استاندارد و فیلد های پیشرفته گزینه های دیگری داریم که می توانیم آنها را تست کنیم. نکته : اگر قرار باشد تاریخ شمسی باشد و یا استان های ایران فعال باشد و بتوانید انتخاب کنید باید گراویتی فرم فارسی نصب باشد.
  • بعد از طراحی فرم باید یک برگه جدید بسازیم تا فرم را در آن نمایش دهیم/ اگر از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده می کنید می توانید بخش مربوط به فرم گراویتی را در المان های آن بیاورید و اگر از ویرایش گر کلاسیک استفاده میکنید گزینه افزودن فرم وجود دارد خلاصه اینکه حتی اگر از المنتور هم استفاده می کنید باید کلا گزینه افزودن فرم را در این برگه ای که ایجاد کردید پیدا کنید. / حالا با انتخاب فرم برای این برگه یک Short code به این برگه اضافه میشود. اکنون می توانید فرم را انتشار بدهید. ظاهر فرم در قالب پیش فرض وردپرس جالب نیست و اگر از قالب های خوب استفاده کنید ظاهر فرم ها نیز تغییر میکند.

اگر می خواهید تمام مقاله های مربوط به طراحی سایت را یکجا ببنید اینجا کلیک کنید.

اگر می خواهید به صورت کامل و مرحله به مرحله طراحی سایت را آموزش ببینید، وارد سایت شغل من بشوید و دوره آموزشی شغل من را تهیه کنید.

دوره آموزشی شغل من
ویدیوهای رایگان جهت بررسی کیفیت دوره آموزشی
وردپرس از بخش طراحی سایت
نقطه سفارش از بخش کنترل موجودی
power query
پاور کوئری از بخش هوش تجاری
chart
رسم نمودار از بخش اکسل
ap
برنامه ریزی ادغامی از بخش برنامه ریزی تولید
access
ساخت انبار مبتدی با اکسس از بخش نرم افزار
Picture of Ali Taheri

Ali Taheri

فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران و عضو انجمن لجستیک ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دوره آموزشی شغل من

محتویات دوره

1. آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

2. آموزش جامع اکسل

3. آموزش جامع اکسس

4. آموزش جامع ساخت نرم افزار انبار

5. آموزش جامع BI با اکسل و پاور بی آی

6.آموزش جامع مایکروسافت پراجکت

7. آموزش برنامه ریزی منابع سازمان ERP

8. آموزش جامع کنترل موجودی و سفارش گذاری

9. آموزش جامع برنامه ریزی تولید

10. آموزش جامع فروش با BI

11. نکات کلیدی در بیزینس

12. آموزش جامع حقوق و دستمزد با اکسل

13. آموزش جامع کارآفرینی

14.آموزش ایزو

15.آموزش فتوشاپ

16.آموزش کمتازیا

به همراه تمام فایل ها 

Picture of مدرس دوره : مهندس علی طاهری

مدرس دوره : مهندس علی طاهری

فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران
عضو انجمن لجستیک ایران

با قابلیت دانلود ویدیوها، فایل ها و قابلیت استفاده در تمام سیستم عامل ها