شغل من

برای خرید دوره نیازی به ساخت حساب کاربری نیست

حساب کاربری برای خریداران به صورت اتوماتیک در حین فرآیند خرید ایجاد می شود

برنامه ریزی نیازمندی های ظرفیت CRP

برنامه ریزی نیازمندی های ظرفیت CRP

 سلام طاهری هستم مدیر سایت شغل من : اگر فکر کردید با چند تا جمله انگیزشی و یا پکیج های رویافروشی میتوانید در بهترین شرکت ها استخدام شوید و یا یک کسب و کار برای خودتان راه اندازی کنید، سخت در اشتباه هستید. تا زمانی که تخصص و مهارت اجرایی نداشته باشید خواسته های شما همیشه به عنوان یک آرزو باقی میماند.

 دوره آموزشی شغل من تخصص و مهارت اجرایی را به بهترین شکل ممکن به شما آموزش می دهد. سرفصل های دوره آموزشی را می توانید در سایت شغل من مشاهده کنید. بعید میدانم بتوانید دوره ای را بیابید که چنین سرفصل هایی داشته باشد و قیمت آن هم بسیار پایین باشد. برای خرید و دانلود  دوره آموزشی شغل من کلیک کنید.

برنامه ریزی نیازمندی های ظرفیت CRP

اگر می خواهید تمام مقاله های مربوط به برنامه ریزی تولید را یکجا ببنید اینجا کلیک کنید.

اگر می خواهید به صورت کامل و به صورت ویدیویی و دسترسی به تمام فایل ها برنامه ریزی تولید را آموزش ببینید، وارد سایت شغل من بشوید و دوره آموزشی شغل من را تهیه کنید.

برنامه ریزی نیازمندی های ظرفیت CRP چیست

CRP مخفف Capacity requirements planning  می باشد. ما در CRP همان کاری را انجام می دهیم که در RCCP انجام دادیم. با این تفاوت که در RCCP ما برای محصولات محاسبات را انجام میدادیم و برنامه ریزی آنچنان دقیق نبود، ولی در CRP ما علاوه بر محصولات، BOM یا اجزای تشکیل دهنده یک محصول را هم مد نظر قرار می دهیم. پس در اینجا قرار است ظرفیت موجود یا ظرفیتی که توسط MRP ایجاد شده را با ظرفیت در دسترس یا ظرفیتی که ایستگاه های ما دارد را مطابقت دهیم. و ببینیم که توانایی تولید آن را داریم یا خیر.

برنامه ریزی نیازمندی های ظرفیت CRP
برنامه ریزی نیازمندی های ظرفیت CRP

سوال مهم: ما در RCCP مشخص کردیم که آیا توان تولید MPS وارد شده را داریم یا خیر. پس در آنجا تعیین تکلیف کردیم که ام پی اسی وارد MRP بشود که در RCCP تائید شده. اکنون سوالی در ذهن مطرح می شود که اگر ایستگاه های ما توان تولید داشتند، چرا باید در CRP مجدد ظرفیت موجود را با ظرفیت در دسترس مقایسه کنیم؟ اگر قبلا تائید شدند، چرا باید دوباره در اینجا محاسبات داشته باشیم؟

جواب:

  • موضوع اینجاست که ما برای BOM های یک محصول هم ممکنه دسته تولیدی و دسته سفارش دهی داشته باشیم. مثلا فرض کنید یک قسمتی از محصول را بخواهیم در ایستگاهی بسازیم، شاید این ایستگاه دسته تولیدی داشته باشد مثلا زیر 5000 تا تولیدش مقرون به صرفه نباشد.  شاید نیازمندی ما 2000 تا بوده ولی دسته تولیدی در MRP مشخص کرده که 5000 تا تولید بشود. این یعنی درگیری بیشتر در ایستگاه کاری.
  • MRP ممکن است با توجه به ذخیره اطمینانی که ما برای کالاهای نیمه ساخته و متریال ها مشخص کردیم، ظرفیت موجود را افزایش دهد.
  • در RCCP ما MPS ها را تحویل می گیریم که هرگز دوره های آن جابجا نشده. ولی در CRP ما محصول، کالای نیمه ساخته و مواد اولیه را متناسب با مدت زمان ساخت، مدت زمان خرید و ظرفیت تولید آن ایستگاه جابجا می کنیم. به عبارتی دوره ها شیفت پیدا میکنند رو به عقب. جابجایی دوره ها در MRP باعث می شود در CRP درگیری ایستگاه ها در جاهایی بیشتر و در جاهایی کمتر بشود نسبت به RCCP.

اینها دلایلی هستند که باغث می شوند تا مجدد در CRP ظرفیت موجود را با ظرفیت در دسترس مقایسه کنیم تا به صورت دقیق تر پی ببریم که توانایی تولید را داریم یا خیر. چنانچه در اینجا ظرفیت موجود از ظرفیت در دسترس بیشتر شد، می توانیم از سیاست های مختلفی مثل اضافه کاری، اضافه کردن شیفت، برون سپاری، افزایش ظرفیت با خردید دستگاه، افزایش نیروی انسانی، بهینه سازی با سالور جهت تولید محصولاتی که طبق ظرفیت سود بیشتری برای ما دارد و ……… استفاده کنیم.

مباحث در این قسمت بسیار تخصصی می باشد. موضوعی که اهمیت دارد این است تا با فایل اکسل و به صورت ویدیویی آموزش نبینید، نمی توانید به صورت اجرایی از آن استفاده کنید. پیشنهاد میکنم برای درک بهتر دوره آموزشی شغل من را تهیه کنید.

دوره آموزشی شغل من
ویدیوهای رایگان جهت بررسی کیفیت دوره آموزشی
وردپرس از بخش طراحی سایت
نقطه سفارش از بخش کنترل موجودی
power query
پاور کوئری از بخش هوش تجاری
chart
رسم نمودار از بخش اکسل
ap
برنامه ریزی ادغامی از بخش برنامه ریزی تولید
access
ساخت انبار مبتدی با اکسس از بخش نرم افزار
Picture of Ali Taheri

Ali Taheri

فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران و عضو انجمن لجستیک ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دوره آموزشی شغل من

محتویات دوره

1. آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

2. آموزش جامع اکسل

3. آموزش جامع اکسس

4. آموزش جامع ساخت نرم افزار انبار

5. آموزش جامع BI با اکسل و پاور بی آی

6.آموزش جامع مایکروسافت پراجکت

7. آموزش برنامه ریزی منابع سازمان ERP

8. آموزش جامع کنترل موجودی و سفارش گذاری

9. آموزش جامع برنامه ریزی تولید

10. آموزش جامع فروش با BI

11. نکات کلیدی در بیزینس

12. آموزش جامع حقوق و دستمزد با اکسل

13. آموزش جامع کارآفرینی

14.آموزش ایزو

15.آموزش فتوشاپ

16.آموزش کمتازیا

به همراه تمام فایل ها 

Picture of مدرس دوره : مهندس علی طاهری

مدرس دوره : مهندس علی طاهری

فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران
عضو انجمن لجستیک ایران

با قابلیت دانلود ویدیوها، فایل ها و قابلیت استفاده در تمام سیستم عامل ها