شغل من

برای خرید دوره نیازی به ساخت حساب کاربری نیست

حساب کاربری برای خریداران به صورت اتوماتیک در حین فرآیند خرید ایجاد می شود

برنامه ریزی تولید ادغامی

برنامه ریزی تولید ادغامی

 سلام طاهری هستم مدیر سایت شغل من : اگر فکر کردید با چند تا جمله انگیزشی و یا پکیج های رویافروشی میتوانید در بهترین شرکت ها استخدام شوید و یا یک کسب و کار برای خودتان راه اندازی کنید، سخت در اشتباه هستید. تا زمانی که تخصص و مهارت اجرایی نداشته باشید خواسته های شما همیشه به عنوان یک آرزو باقی میماند.

 دوره آموزشی شغل من تخصص و مهارت اجرایی را به بهترین شکل ممکن به شما آموزش می دهد. سرفصل های دوره آموزشی را می توانید در سایت شغل من مشاهده کنید. بعید میدانم بتوانید دوره ای را بیابید که چنین سرفصل هایی داشته باشد و قیمت آن هم بسیار پایین باشد. برای خرید و دانلود  دوره آموزشی شغل من کلیک کنید.

برنامه ریزی تولید ادغامی

اگر می خواهید تمام مقاله های مربوط به برنامه ریزی تولید را یکجا ببنید اینجا کلیک کنید.

اگر می خواهید به صورت کامل و به صورت ویدیویی و دسترسی به تمام فایل ها برنامه ریزی تولید را آموزش ببینید، وارد سایت شغل من بشوید و دوره آموزشی شغل من را تهیه کنید.

برنامه ریزی تولید ادغامی یا Aggregate planning چیست ؟

برنامه ریزی تولید ادغامی یعنی استفاده درست از منابع انسانی و تجهیزات. در واقع در برنامه ریزی ادغامی مدیریت باید با در نظر داشتن پیش بینی تقاضا، ظرفیت ماشین آلات، سطح موجودی، سطح نیروی انسانی و… بتواند سرعت تولید را در یک دوره 3 تا 18 ماهه ( میان مدت ) برنامه ریزی کند. این تصمیمات همواره در حال تغییر می باشند زیرا مقدار تقاضا و متناسب با آن سطح نیروی انسانی و کارایی ماشین آلات متغییر است. به علت اینکه در این نوع برنامه ریزی ها متغیرهای زیادی در مدل تاثیر می گذارند، این مدل بسیار پیچیده و کاربرد موفق آن ها در عمل بسیار نادر است. از جمله مواردی که در این بخش نیاز داریم : پیش بینی میان مدت تقاضا، سطح موجودی، ظرفیت ماشین آلات، هزینه نگهداری از یک دوره به دوره بعد، هزینه استخدام، هزینه اخراج، هزینه نفر ساعت در ساعات عادی، هزینه نفر ساعت در ساعات اضافه کاری، هزینه برونسپاری، هزینه کسری، هزینه کم کاری، هزینه تولید، هزینه های ثابت و………. 

علت اینکه در برخی از جزوات AP  را بعد از MPS1  قرار می دهند چیست؟وقتی فرآیند ساخت محصولات را زمانسنجی کردید، در مرحله ی بعد باید با استفاده از پیش بینی ها تشخیص دهید که به چه مقدار (نفر- ساعت) برای تولید محصولات طبق پیش بینی ها نیاز دارید که این کار در مرحله AP انجام می گیرد. اما نکته قابل توجه این است که اگر قرار باشد AP را بر مبنای پیش بینی محاسبه کنیم باید بدانیم که روش های پیش بینی سفارشات عقب افتاده ، موجودی اولیه ،اندازه دسته تولیدی،ذخیره اطمینان و …را در نظر نمی گیرند. بنابراین برای اینکه بدانیم چند نفر را باید استخدام کنیم یا به چه مقدار (نفر- ساعت) برای اتمام کار نیاز داریم بهتر است AP  را بر مبنای سربرنامه تولید یا MPS تهیه کنیم. در اینجا با توجه به اینکه RCCP هم محاسبه می شود، می توانیم انتخاب کنیم که از چه سیاستی ( همانند: اضافه کاری، برون سپاری، تخصیص ظرفیت اضافه، تغییر MPS و …) می خواهیم استفاده کنیم.

آموزش تصویری به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد. لطفا برای تماشای آموزش به صورت تصویری اینجا کلیک کنید. در این آموزش از افزونه سالور اکسل استفاده میکنبم.

دوره آموزشی شغل من
ویدیوهای رایگان جهت بررسی کیفیت دوره آموزشی
وردپرس از بخش طراحی سایت
نقطه سفارش از بخش کنترل موجودی
power query
پاور کوئری از بخش هوش تجاری
chart
رسم نمودار از بخش اکسل
ap
برنامه ریزی ادغامی از بخش برنامه ریزی تولید
access
ساخت انبار مبتدی با اکسس از بخش نرم افزار
Picture of Ali Taheri

Ali Taheri

فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران و عضو انجمن لجستیک ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دوره آموزشی شغل من

محتویات دوره

1. آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

2. آموزش جامع اکسل

3. آموزش جامع اکسس

4. آموزش جامع ساخت نرم افزار انبار

5. آموزش جامع BI با اکسل و پاور بی آی

6.آموزش جامع مایکروسافت پراجکت

7. آموزش برنامه ریزی منابع سازمان ERP

8. آموزش جامع کنترل موجودی و سفارش گذاری

9. آموزش جامع برنامه ریزی تولید

10. آموزش جامع فروش با BI

11. نکات کلیدی در بیزینس

12. آموزش جامع حقوق و دستمزد با اکسل

13. آموزش جامع کارآفرینی

14.آموزش ایزو

15.آموزش فتوشاپ

16.آموزش کمتازیا

به همراه تمام فایل ها 

Picture of مدرس دوره : مهندس علی طاهری

مدرس دوره : مهندس علی طاهری

فوق لیسانس صنایع از دانشگاه سراسری خوارزمی تهران
عضو انجمن لجستیک ایران

با قابلیت دانلود ویدیوها، فایل ها و قابلیت استفاده در تمام سیستم عامل ها